Experience the BeXar-ASG Difference.

Government

To access our Public Bid Project List click here:



Zion National Park - Watchman Campground Comfort Stations - Loop A & A/B - Springdale, UT

Project included demolition of two existing restrooms with the replacement of two new comfort stations.  The new comfort stations included men's, women's, and family restrooms along with a janitorial room and mechanical room.  

Interior finishes included tile floors, wall tile wainscot, sealed and painted CMU and drywall. Recyclable materials were used where applicable.  Exterior finishes consisted of a sand stone veneer, hardie-plank siding, Red Cedar trim, wood windows, and hollow metal doors, with special attention to using all fire retardant materials. Site work consisted of new utility lines including electrical, water, and sewer.  As well, new colored concrete, asphalt paths, and landscaping including boulders and split rail fencing.

All construction was completed while the campground was active while allowing NPS access for official business.  This work was performed with the upmost attention given to safety and minimal disruption to the camping public.

PHOTO GALLERY


Spark M. Matsunaga VA Medical Center - Honolulu, HI - Repaint ACC Bldg. 30

Project included painting all exterior stuccoed surfaces of the Ambulatory Care Center at the Spark M. Matsunaga Medical Center with elastomeric coating system.

PHOTO GALLERY



San Francisco VA Medical Center - North Slope Stabilization, San Francisco, VA

This project was to structurally stabilize a section of Veterans Drive and adjacent buildings on the northern slope of the San Francisco VA Medical Center campus.  The Project mitigated slope and land instability, also protecting against natural events such as major earthquakes and heavy rain-related landslides. It included the construction of Soldier Pile retaining walls installed into the bedrock below the landslide prone area with multiple levels of post tension tieback cables at two separate locations along the northern slope of the Medical Center. Structural improvements were also done to Building 25 to repair minor movement damage and to prevent future sliding and rotation of the building. After the soldier piles and structural walls were completed, a layer of shotcrete concrete was placed, sculpted and colored to appear as natural rock. Over one half acre of landscaping, pathways and seating areas were added to the newly created area below the sculpted walls. 

PHOTO GALLERY



San Francisco VA Medical Center - Parking Garage, San Francisco, VA

The parking structure is a partial below-grade, two-level, poured and pre-cast concrete structure that was built over the existing Parking Lot “A”. The Mental Health Patient Parking Structure has a capacity of approximately 170 parking spaces.

The project demolition work included site terrain, asphalt parking areas, removal or relocation of Building #33, and included some architectural, structural, mechanical/ plumbing, and electrical.  Work inside and outside of the construction project area(s)were phased and completed as part of this project. 

PHOTO GALLERY